Türksat Kablonet 2022 Kampanyaları

TÜRKSAT KABLONET 2022 KAMPANYALARI

Türkiye’nin fiber internet lideri olan Kablonet 2022 kampanyalarını açıkladı. Uzun zamandır her yılbaşında yenilenen kampanyalar artık her sene Şubat ayının başında yenilenmeye başlandı. 2022 kampanyaları da 01 Şubat 2022 itibari ile yürürlüğe girmeye başlayacak. Fiyatlar bu sene ortalama %30 ile %40 arasında fiyat güncellemesine maruz kaldı. Örnek vermek gerekirse 2021 yılında Güldüren 100 Kampanyası ‘nı inceleyecek olursak 24 ay taahhüt karşılığında aylık ortalama cihaz kiralama ve vergiler dahil 115 TL civarı faturalandırılıyordu. 2022 yılında yeni çıkan kampanyalarda aynı içeriğe sahip paketin aylık faturası 140 TL civarında güncellendi. En çok tercih edilecek kampanyaları beraber incelemek isterseniz 2022 Kablonet kampanyalarının öne çıkan özelliklerini sizin için bir araya getirdik.

Bildiğiniz üzere her firmanın kampanyalarını iyi incelemek gerekli. Bir ürünü satın almadan önce fiyat ve kalite karşılaştırması yapmak bilinçli bir tüketicinin görevlerinin en başında gelir. İhtiyacınıza en uygun olan kampanyayı tercih etmek için ilk başta kampanyaları tanımak gerekir. Mesela bir kampanya içeriğinde bulunan tarifeler eğer sizin ihtiyacınızı karşılamayacaksa en başta düşük ücretli bir kampanyayı tercih etmek bütçenize toplamda zarar verecektir. Örnek vermek gerekirse seçmiş olduğunuz internet tarifesi eğer sizin ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak hızda veya kotada ise sonrasında tarife yükseltmek, ilk başta alacağınız üst tarifeli bir kampanyadan pahalıya gelecektir. Aynı şekilde tersini düşündüğünüzde ihtiyacınızdan fazla özellikleri bulunan bir kampanyayı tercih etmek bütçenizi zarara uğratacaktır.

Kablonet 2022 Kampanyaları özetlerine geçmeden önce sınırsız Kablonet tarifeleri hakkında son bir hatırlatma yapmakta fayda var. Kablonet’in sınırsız internet tarifelerinde iki türlü sınırsız tarife bulunmakta. Bunlar;

  • Akıllı Sınırsız Tarife: Bu tarifelerde akşamları 19:00 ile 24:00 saatleri arasında hız düşümü uygulanmaktadır. Mesela 100 Mbps Akıllı Sınırsız tarifesi akşamları belirtilen saatlerde 25 Mbps hızına düşmektedir. Geri kalan saatlerde satın almış olduğunuz tarifenin hızını kullanabilrisiniz. Herhangi bir kota aşım uygulaması yoktur ve sınırsızdır.
  • Sınırsız Tarife: Bu tarifelerde ise günün hiçbir saatinde hız düşüm uygulaması ve kota uygulaması yapılmamaktadır. Tarifeleri detaylı incelemek isterseniz Kablonet Tarifeler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Merhaba Kablonet Kampanyası

Bu kampanyanın diğer adına Yalın Kablonet Kampanyası diyebiliriz. İçerisinde 16 Mbps download, 2 Mbps hızında upload limitsiz ve hız düşümü olmayan tarifeli internet paketi bulunmakta. Aylık ödemesi cihaz bedelleri hariç ilk 12 Ay 99 TL ve ikinci 12 Ay 114 TL olarak ücretelendirilmekte. İçerisinde analog KabloTV hizmeti var. Televizyon hizmetini kullanmak isterseniz dijital olmayan ve paket içinde ortalama 30 civarında ulusal kanal bulanan bu paketi tercih etmek size kalmış. 24 Ay taahhütlü olduğunu belirtip sonraki kampanyamıza geçebiliriz. Bu kampanyanın detayları ve kampanya sayfasına ulaşmak için Merhaba Kablonet Kampanyası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Merhaba Kablonet Kampanyasını Kimler Tercih Etmeli?

Bu paketi interneti sadece gezinti amaçlı kullanan veya sosyal medya uygulamalarını daha çok tercih eden kullanıcılar için yeterli olacaktır. İnternet üzerinden online eğitim ve görüntülü iletişim gibi bir çok ihtiyacınızı karşılayacaktır. Aynı anda 2 kullanıcıya yeterli gelebilir. Kampanya açıklamasında tv paketinin minimum özellikte olduğunu belirtmiştik.

Hızlı ve Net Kampanyası

Bu kampanyamız önceki kampanyaya göre içerik bakımından daha zengin bir kampanyadır. İçerisinde 25 Mbps download, 2 Mbps upload hızında sınırsız internet tarifesi bulunmaktadır. Ayrıca Televizyon paketi ise dijitaldir. Kablo TV Temel Paket ile yaklaşık olarak 150 civarı kanalı, Gümüş Sinema Paketi ile 6 adet sinema kanalını ve 25 GB bulut saklama alanı ile içeriği daha kapsamlıdır. Aylık ödemesi cihaz bedelleri hariç ilk 12 ay 116 TL ikinci 12 ay ise 131 TL’dir. İsterseniz aynı fiyata 50 Mbps Akıllı Sınırsız (hız düşümü saatinde 20 Mbps download, 5 Mbps upload) tarifesini de seçebilirsiniz. Bu kampanyanın detayları ve kampanya sayfasına ulaşmak için Hızlı ve Net Kampanyası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Hızlı ve Net Kampanyasını Kimler Tercih Etmeli?

İnternet üzerinden aynı anda ortalama 3 cihazın performans sorunu yaşamadan kesintisiz iletişimine yeterli gelebilir. Videolar orta kalitede kesintisiz izlenebilir. Online eğitim, film ve video içeriklerinde sorunsuzca izlenebilecek bir hız sunulmaktadır. Ayrıca televizyon paketinin doluluğunu göz ardı etmemek gerekir.

Sınırsız Eğlence Kampanyası

İçerisinde hem interneti hem televizyon paketini hem de interaktif özellikleri ile dolu dolu bir kampanya. Kampanyanın içeriği dolu olduğu için özelliklerini sıralamakta fayda olacağını düşünüyorum. Aylık ödemesi ise cihaz bedelleri hariç ilk 12 ay 194 TL ikinci 12 ay ise 209 TL. Bu kampanyanın detayları ve kampanya sayfasına ulaşmak için Sınırsız Eğlence Kampanyası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

  • 100 Mbps hızında sınırsız Kablonet tarifesi
  • Kablo TV Üst Paket
  • Altın Sinema Paketi
  • Nat-Geo Now Paketi
  • FilmBox+
  • Premium Spor Paketi
  • Kabloses Her Yöne 50 Dk.
  • İnteraktif Kutu(i-kutu durdur izle / seç izle)
  • Kablo Bulut 25 GB saklama alanı

Sınırsız Eğlence Kampanyasını Kimler Tercih Etmeli?

Kampanya içeriğine baktığımızda dolu dolu bir kampanya. İnternetin 100 Mbps hızında olması aynı anda 5 ve daha fazla cihazı kesintisiz iletişimine yeterli gelecektir. Yüksek görüntü kalitesinde kesintisiz iletişimi sağlayabilecek bir hız sunmaktadır. Online oyuncu kitlesine de rahatlıkla yeteceği için hitap etmektedir. İnterneti kalabalık ve yoğun kullanacaksanız bu kampanyayı tercih etmekte fayda var.

Ayrıca Kablo TV üst paket ile 200 civarı kanal ( Daha fazla belgesel, spor ,eğlence vs) , Altın sinema paketi ile 10 civarı sinema kanalı farklı tarz ve içerikler ile güncel filmleri eviniz konforunda farklı dil seçenekleri ile izleyebileceğiniz gibi interaktif kutu sayesinde durdur izle, seç izle, izlediğini kaydedebilme veya ileri-geri sardırabilme özelliklerini de kullanabileceksiniz. Pakete dahil olan Premium spor paketi ile de daha fazla spor kanalı ve programı izleyebilme olanağına sahip olacaksınız.

3 Ay Bizdensin Kampanyası

Kampanyanın adından da anlaşılacağı üzere 24 ay taahhüt karşılığında ilk 3 ay fatura ödemesi yapmayacağınız ve içerisinde 16 Mbps hızında sınırsız internet tarifesi bulunmaktadır. Aylık cihaz bedelleri hariç toplam 130 TL olarak faturalandırılmaktadır. İçerisinde analog Kablo TV ile 30 civarında kanal bulunan paketi de kullanabilirsiniz. Kampanya detaylarına ulaşmak için 3 Ay Bizdensin Kampanyası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kablonet Her Evde Kampanyası

Bu kampanya ile Türk Telekom altyapısı üzerinden, Türksat Kablonet’in şebekesinin olmadığı yerlerde Türksat abonesi olmak için tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin her yerinden artık DSL Kablonet abonesi olabilirsiniz. Telefon hattına ihtiyaç duymadan yalın interneti kullanabilirsiniz. 16 Mbps ile 100 Mbps arasında altyapınızın teknik imkanları ile sınırlı olarak tarifeleri seçebilirsiniz. 16 Mbps sınırsız internet tarifesi cihaz kiralama bedelleri hariç 104 TL civarında ücretlendirilmektedir. Detaylar için Kablonet Her Evde Kampanyası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

2022 yılına ait daha fazla Türksat Kablonet ve Kablo TV kampanyaları bulunmaktadır. Bütün kampanyaların özetinin ve karşılaştırma tablosunun en kısa zamanda siz değerli okurlarımızla paylaşmak için çalışma yapmaktayız. Diğer kampanyalara Türksat Kablonet Kampanyaları sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

0 Shares:
You May Also Like
Modem Güçlendirici Nedir?
Daha Fazla

Modem Güçlendirici Nedir?

İçindekiler: Modem Güçlendirici Nedir?Modem Güçlendirici Ne İşe Yarar?Modem Güçlendirici Gerçekten İşe Yarıyor Mu?Kablosuz Bağlantı Sorununun Neden Kaynaklandığını Nasıl…